ʻO ka mālama ʻana no ka hoʻohana ʻana i nā Crampons

ʻO ka hoʻohana ʻana i nā crampons he hana me kekahi mau pilikia, eia kekahi mau mea e mālama ai:

E koho i ka nui crampon pono: E hōʻoia ʻoe e koho i ka nui crampon kūpono no ka nui o kou kāmaʻa no ka paʻa a me ka palekana.

E koho i ka mea pono: Hana ʻia nā Crampons i ka lāʻau a i ʻole silicone.E koho i kēlā mau mea i hiki ke hoʻopaʻa pono.

Hoʻokomo kūpono: Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i kāu crampons, e hoʻopaʻa pono i kāu crampons i kou kāmaʻa a paʻa paʻa.E nānā i ka paʻa o nā crampons a pale i ka wehe ʻana a hāʻule paha i ka wā e hoʻohana ai.Ke kau ʻana i nā crampons, e hoʻopaʻa paʻa ʻia lākou i lalo o ka kāmaʻa.Ma muli o ke ʻano o nā crampons, pono paha lākou e hoʻopaʻa ʻia me nā laces a i ʻole nā ​​kaula hao.

E hoʻohana i kahi ʻāina paʻa: Ua kūpono nā crampons no ka ʻāina hau a i ʻole ka hau, e pale i ka hoʻohana ʻana iā ia ma nā kumu ʻē aʻe, ʻoi aku ma luna o ka lepo i hoʻoikaika ʻia a i ʻole nā ​​​​papa tile, i ʻole e paheʻe a hōʻino paha i nā crampons.

kiʻi 1
kiʻi 2
kiʻi 3
kiʻi 4

E noʻonoʻo i kāu kaulike ponoʻī: I ke kau ʻana i nā crampons, e nānā pono i kāu kaulike ponoʻī a hele mālie.E mālama i kou kūpaʻa a me kou kūlana a pale i ka huli ʻana a i ʻole nā ​​hoʻololi koke i ke ala.

E hoʻomalu i kāu mau kapuaʻi: ​​I ka wā e hele ai ma luna o ka hau, e hana i nā kapuaʻi liʻiliʻi a paʻa a pale i ka heʻe a i ʻole ka holo ʻana.E ho'āʻo e kau i kou kaumaha ma ka pōleʻa o kou wāwae mua ma mua o ka kuʻekuʻe wāwae, kahi e hāʻawi ai i ka paʻa maikaʻi.

E makaʻala i kou puni: Ke kau ʻoe i nā crampons, e makaʻala i kou puni a me nā mea hele wāwae ʻē aʻe a i ʻole nā ​​mea keakea i nā manawa āpau.E mālama i kahi mamao palekana e pale aku ai i ka hui ʻana a i ʻole ka hana ʻana i nā kūlana pōʻino.

Wehe akahele i kou mau crampons: Ma mua o ka wehe ʻana i kāu crampons, e hoʻomaopopo pono ʻoe e kū ana ma kahi ʻili ākea a wehe pono i nā crampons mai kou mau kāmaʻa e pale aku ai i nā paheʻe pōʻino.

E hoʻomanaʻo i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka wā e hoʻohana ai i nā crampons a e hahai i nā ʻōkuhi ma luna e hōʻoia i kou palekana ponoʻī.


Ka manawa hoʻouna: Oct-12-2023